R32 Hőszivattyúk

HALK és HATÉKONY. Ez a KAISAI hőszivattyúk két közös jellemzője.

Az Arctic split hőszivattyúk kültéri egysége annyira hangos csak, mint a halk emberi beszéd, vagy mint egy csendes lakóövezet háttérzaja. (1) A beltéri egység pedig még halkabb: mint a levelek susogása, vagy mint a macskadorombolás.(2)

A készülékek fűtési hatékonysága viszont közel ötszörös is lehet.(3) Azaz a hőszivattyú a fűtéshez használt energia közel 80%-át a környezetből szolgáltatja. Ami ingyenesen elérhető.

Melegvíztartállyal szerelt split változat esetén a KAISAI készülék gondoskodik az otthonában használt melegvíz előállításáról is, míg monoblokk hőszivattyúinkat a telepítés egyszerűsége, a kompakt kivitel és a kedvező vételár teszi népszerűvé.

Keresse bátran szakértő munkatársainkat, ha szeretne hőszivattyút telepíteni otthonában, vagy ha szeretne többet megtudni a KAISAI Arctic hőszivattyúkról.

(1) A Kaisai split hőszivattyúk kültéri egységeinek 1m-en mért hangnyomásszintje 45-55 dB(A) közötti. (2) A KMK-60RY1 beltéri egység hangnyomásszintje 28 dB(A). (3) A KHC-06RY1-B kültéri egység SCOP-mutatója 35°C-os előremenő vízhőmérséklet esetén 4,95.

HŐSZIVATTYÚK

ARCTIC MONOBLOKK R32 részletek

HŐSZIVATTYÚK

ARCTIC SPLIT R32 (HMV TARTÁLY OPCIÓ) részletek

WordPress PopUp Plugin